Afzetmarkt – Productiemarkt – Matchmaking


Afgezien van het feit dat de hele wereld een nieuwe potentiële afzetmarkt kan zijn, kan de wereld tevens fungeren als jouw productiemarkt.

Echter, welk specifiek land?

Overweeg de mogelijkheid om in het buitenland te investeren.

Matchmaking | Introducties

Wij bieden professionele introducties aan voor uw bedrijf, waarbij we relevante partners verbinden. Ons ervaren team identificeert en introduceert potentiële partners die passen bij uw behoeften. We ondersteunen u bij het plannen van afspraken en streven ernaar om u te helpen bij het vinden van de juiste partners voor groei van uw bedrijf. Uiteindelijke onderhandelingen en beslissingen over samenwerking liggen volledig in uw handen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze introductieservice.

Klantspecifieke oplossingen

We passen het project aan uw specifieke wensen aan. Neem graag contact op wanneer u wilt weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen

Subsidies & financiering

Zoekt u een subsidie of regeling voor financiering? In deze subsidiewijzer vindt u alle subsidies en regelingen die open staan voor het indienen van een aanvraag. RVO.nl voert deze subsidies en financieringsregelingen uit in opdracht van diverse ministeries en de Europese Unie.

http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen