Nieuws – news


Ondernemen in het Buitenland!  

Kansen voor verschillende sectoren in Nederland

om zaken te doen in

USA

Gisteren tijdens de Honkbal Week Haarlem op uitnodiging van de Provincie Noord Holland via Beter Business netwerkde inspirerende verhalen van Nederlandse Ondernemers gehoord die de keuze voor uitbreiding van hun Nederlandse onderneming naar Amerika hadden genomen.  

Duidelijk werd ook hier weer hoe belangrijk het is, dat je een goede voorbereiding hebt voordat je richting USA gaat (of in het algemeen het buitenland).

Veel ondernemers zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden om je op CEO level te kunnen oriënteren en de tools die aanwezig zijn in Nederland en het buitenland. Maar vooral het gebruik maken van de netwerken waarbij je op CEO niveau ervaringen kan uitwisselen is uitermate belangrijk. Ga voorbereid met een duidelijk actieplan naar het buitenland.

Voormalig profhonkballer en huidig technisch directeur van KNBSB Rick van der Hurk gaf een presentatie waarbij zijn nadruk ligt om honkbal | softbal weer op de kaart te krijgen in Nederland. Zijn ultieme doel is om via zijn management en organisatie Team Kingdom of The Netherlands tijdens de Olympische Spelen in Los Angeles 2028 een medaille te laten pakken. We zitten nu met het Koninkrijksteam (Nederland, Aruba, Curaçao, Bonaire en St. Maarten) al een lange periode in top 10 van de wereld. Ook hier geldt: een goede voorbereiding, focus en doelstelling. 

Peter Heerschop reflecteerde op zijn eigen wijze terug op zijn ervaring met honkbal | softbal en wist nog trots aan te geven dat WIJ Team Kingdom of the Netherlands op 16 oktober 2011 Cuba met 2-1 versloeg in de finale van het WK Honkbal in Panama en zo Wereldkampioen werden. 

De bijeenkomst eindigde met netwerken bij het Honkbalveld maar vooral ook voor de aanwezige honkbal liefhebbers de wedstrijd USA-Curaçao.

Honkbal Week Haarlem 2022

INTERNATIONAAL ONDERNEMEN

Is het nu de tijd voor u om u zich hierin te verdiepen en buiten onze landsgrenzen te kijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Tot ziens!
Groeten van 

Henny Dingemans

Coach / mentor Internationaal Ondernemen

Independent FACTS Management  | Ondernemen In Buitenland
www.click2facts.nl  |  www.ondernemeninbuitenland.nl
Mob: + 31 (06) 12393490  |  Tel: +31 (23) 5219120

#oib #ondernemeninbuitenland #connectingbusinesses #internationaltrade #export #import #digitaltransformation

#entrepeneurship #globaltrade #honkbalweekhaarlem #beterbusiness #provincienoordholland